Ny verksamhet, Hus 2 i Karlstad

April 19, 2023
Vi har glädjen att berätta att vi nu startar upp en ny verksamhet i Värmland. Vi har redan en stark anläggningsdel på plats och kan nu addera till en hus verksamhet. Magnus och Jakob kommer att starta upp verksamheten så snart de har avslutat nuvarande anställningar.

Både Magnus och Jakob är kända för starka värderingar och stort fokus på kundvärde i den lokala marknaden. Båda har under åren haft största delen av projekten i samverkan och partnering.

"Det känns som en härlig utmaning och stimulerande att som delägare få möjligheten att i nära samarbete med Jakob Haggärde bygga upp T3 Hus Värmland tillsammans med all erfarenhet och kompetens i T3 sfären. Har en härlig magkänsla när jag i T3 kommer få möjligheter med min erfarenhet från branschen och inte minst olika typer av samverkansprojekt sen början av 2000 talet fokusera ett hundra procent på kunder och projektnytta"

Säger Magnus.

Vi börjar nu omgående arbetet med att förbereda och stötta Magnus och Jakob med att starta upp verksamheten. Denna uppstart av nytt bolag i T3 går helt i linje med våra mål om att klara av att erbjuda våra kunder 2 st nya geografier varje år. Bär du på en dröm om att skapa kundvärde på riktigt och minimera energidränerande byråkrati? Vill du vara en del av ett stärkande sammanhang och kanske till och med vara den som startar upp i nästa geografi? Tveka inte med att höra av dig.

Jörgen Larsson
+46 (0)70-3736856
Jorgen.Larsson@t3group.se
Johan Johansen
+46 (0)706 - 95 00 10
johan.johansen@t3group.se